Cumhurbaşkanı Erdoğan, resepsiyona gelişinde TBMM Başkanı Kurtulmuş tarafından kapıda karşılandı ve uğurlandı.
Meclis Başkanı Kurtulmuş eşliğinde resepsiyonun yapıldığı Meclis Tören Salonuna giren Erdoğan, resepsiyonda milletvekilleri ve siyasi parti temsilcileriyle görüştü, Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı ile de bir süre sohbet etti.
Erdoğan, burada basın mensuplarının, CHP Genel Başkanı Özel'in görüşme talebiyle ilgili sorusuna, "Benimle bir görüşme talepleri oldu. İnşallah en kısa zamanda bir araya gelişi de gerçekleştiririz." karşılığını verdi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha sonra TBMM Başkanı Kurtulmuş'la Tören Salonu'nun yanında bulunan Mermerli Salon'a geçti.
Salona CHP Genel Başkanı Özel ile diğer siyasi partilerin temsilcileri de davet edildi.
Erdoğan burada, CHP Genel Başkanı Özel, TBMM Başkanvekili Celal Adan, AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, DSP Genel Başkanı Önder Aksakal, HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu ve diğer siyasi parti temsilcileriyle çay içip sohbet etti.
Yaklaşık 10 dakika süren sohbet sonrası Kurtulmuş ile salondan çıkan Erdoğan, basın mensuplarının sorusu üzerine, "CHP Genel Başkanı Özel ile önümüzdeki hafta bir araya geleceğiz." açıklamasını yaptı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, programın ardından Meclis'ten ayrıldı.
