2005-06-08 - 12:00
AK PARTİ KÜTAHYA MİLLETVEKİLİ ABDULLAH CANTİMUR, TBMM 85 YIL SPOR OYUNLARI ATICILIK MÜSABAKALARI BİRİNCİSİ OLDU
19 Mayıs Spor Kompleksi Havalı Silahlar Atış Poligonu'nda gerçekleştirilen ve 5 milletvekilinin katıldığı müsabakalar sonunda, ikinciliği AK Parti Mersin Milletvekili Saffet Benli, üçüncülüğü ise AK Parti Bursa Milletvekili Şeref Bilinç elde etti.
Milli Egemenlik Yılı kapsamında düzenlenen TBMM2. Spor Oyunlarının atıcılık dalındaki yarışmalar sona erdi ve Abdullah Cantimur (AK Parti) birinci oldu.

19 Mayıs Spor Kompleksi Havalı Silahlar Atış Poligonu'nda 7 Haziran'da gerçekleştirilen ve 5 milletvekilinin katıldığı müsabakalar sonunda, ikinciliği AK Parti Mersin Milletvekili Saffet Benli, üçüncülüğü ise AK Parti Bursa Milletvekili Şeref Bilinç elde etti.