2014-01-24 - 18:25
AK PARTİ MUŞ MİLLETVEKİLİ IŞIK'IN BASIN TOPLANTISI?
Faruk Işık: "Kaza 02:01'de meydana gelmiş ve 02:49'da ambulans ve itfaiye araçları olay yerine ulaşmıştır"? "Otopsi raporuna göre; 21 kişi, kaza nedeniyle hayatlarını kaybetmişlerdir."
AK Parti Muş Milletvekili Faruk Işık, TBMM'de düzenlediği basın toplantısında, Kayseri'de 21 kişinin hayatını kaybettiği kaza ile ilgili iddiaları cevapladı.

Faruk Işık, olayda hayatını kaybeden 1 kişinin İstanbul'a, 1 kişinin Malatya'ya, 19 kişinin cenazesinin ise Muş'a gönderildiğini belirtti.

"Kaza 02:01'de meydana gelmiş ve 02:49'da ambulans ve itfaiye araçları olay yerine ulaşmıştır" diyen Işık, otopsi raporuna göre; 21 kişinin tümünün kaza nedeniyle hayatlarını kaybettikleri bilgisini paylaştı.

Olayla ilgili gerekli tahkikatın başlatıldığını belirten Işık, "Geç müdahale, yol durumu her ne nedenle olursa olsun bir ihmal varsa, sonuna kadar kazada vefat edenlerin hakkını savunacağım. İdareten siyaseten ne yapılması gerekiyorsa yapılacaktır" dedi.