2025-04-16 - 12:20
DEM PARTİLİ GERGERLİOĞLU’NUN BASIN TOPLANTISI
DEM Parti milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

DEM Parti Kocaeli Milletvekili Gergerlioğlu, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında, TBMM Başkanvekili ve DEM Parti İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder'in ağır bir kalp krizi geçirdiğini, aort damarında yırtılma nedeniyle ağır bir ameliyata alındığını söyledi.

Gergerlioğlu, "Şu an ameliyattan çıktı ve ameliyat sonrası süreç takip ediliyor. Allah'tan kendisine şifalar diliyoruz. 85 milyonun her kesiminin çok sevdiği, saydığı, samimi bulduğu, dürüst, güvenilir kişiliği ile Sırrı Süreyya Önder, inşallah aramızda yeniden yer alacak. Dualarımız onunla." dedi.

Gergerlioğlu, çocuklarıyla cezaevinde kalan anneler olduğunu belirterek, bu durumun insanın vicdanını sızlattığını söyledi. "Buna çeşitli çözümler bulmak gerekiyor" diyen Gergerlioğlu, konuya ilişkin kanun teklifi hazırladıklarının bilgisini verdi.