2006-04-20 - 09:34
TBMM'DE BUGÜN
Ankara'da bulunan Yeni Zelanda Temsilciler Meclisi Başkanı Margaret Wilson ve beraberindeki heyet, saat 10.45'te TBMM Başkanı Bülent Arınç'ı ziyaret edecek. Arınç, saat 17.30'da Pakistan Dışişleri Bakanı Hurşid Mahmud Kasuri ve berebarendeki heyeti Divan Salonunda kabul edecek. Arınç, saat 20.00'de ise Yeni Zelanda Meclis Başkanı Wılson'un onuruna Ankara Palas Devlet Konukevi'nde yemek verecek.
Dilekçe Komisyonu saat 10.00'da KİT Komisyonu Toplantı Salonunda, Dışişleri Komisyonu saat 10.30'da, Zeytin ve Zeytinyağı Üreticilerinin Sorunlarını Araştırma Komisyonu saat 10.30'da, AB Uyum Komisyonu saat 13.30'da, Sanayi Atıkları Araştırma Komisyonu saat 14.00'te toplanacak.

Saat 11.30'da toplanacak Plan ve Bütçe Komisyonu'nda, kamuoyunda ''Mortgage'' olarak bilinen konut finansman sistemine ilişkin yasa tasarısı ele alınacak.

Yeni Zelanda Temsilciler Meclisi Başkanı Wilson ve beraberindeki heyet, saat 14.00'te TBMM Dışişleri Komisyonu'nu ziyaret edecek.

Saat 14.00'te toplanacak TBMM Genel Kurulu'nda, Nüfus Hizmetleri Yasa Tasarısı'nın görüşmeleri sürecek.

Ankara'da temaslarda bulunan Pakistan Dışişleri Bakanı Hurşit Mahmut Kasuri, saat 18.00'de TBMM Dışişleri Komisyonu başkan ve üyeleriyle bir araya gelecek.