2026-06-18 - 16:28
DEM Parti Mersin Milletvekili Perihan Koca Doğan, Meclis’te düzenlediği basın toplantısında, Ankara'da kendilerini "atanamayan ve mülakat mağduru öğretmenler" olarak nitelendiren grubun yaptığı eyleme desteğini iletti.
"Öğretmenlerin hobi olsun diye mücadele etmediğini", özlük haklarını talep ettiklerini söyleyen Doğan, 22 Haziran'da, TBMM Milli Eğitim, Kültür ve Gençlik Komisyonunu, bu konuyu görüşmek üzere olağanüstü toplantıya davet ettiklerini belirtti.
NATO Ankara Zirvesi için Başkent'te adeta "olağanüstü hal" ilan edildiğini ileri süren Doğan, "Varımız yoğumuz, ekmeğimiz NATO için harcanıyor." dedi.
NATO'nun Türkiye'de toplanmasını kabul etmediklerini vurgulayan Doğan, NATO'ya karşı itirazlarını, yapacakları eylemlerle dile getireceklerini aktardı.
