GENEL KURUL KONUŞMASI
| Konu: | Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti ile Pakistan İslam Cumhuriyeti Hükümeti Arasında Mal Ticareti Anlaşmasının Onaylanmasının Uygun Bulunduğuna Dair Kanun Teklifi münasebetiyle |
| Yasama Yılı: | 6 |
| Birleşim: | 49 |
| Tarih: | 12.01.2023 |
UTKU ÇAKIRÖZER (Eskişehir) - Sayın Başkanım, Ahmet Bey sağ olsun dış politikada çok donanımlı bir isimdir, çok da dikkatli dinlediğini biliyorum ama ben "Bu anlaşma gizli." demedim, "Bu anlaşmanın iptal edildiğini biz dünyadan öğrendik." dedim, birincisi.
İkincisi, yine Ahmet Bey, Sayın Büyükelçi dedi ki: "Biz doğuyla da batıyla da görüşüyoruz." Keşke şunun yanıtını da verseydi: Madem öyle, bu anlaşmayı yargıya kim götürdü? Madem iki tarafla da görüşüyoruz, bu anlaşma niye yargıya gitti ve iptal edildi, keşke onun da yanıtını verseydi.
Teşekkür ederiz.