GENEL KURUL KONUŞMASI
| Konu: | Ceza Muhakemesi Kanunu ile Bazı Kanunlarda ve 659 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnamede Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi münasebetiyle |
| Yasama Yılı: | 2 |
| Birleşim: | 65 |
| Tarih: | 28.02.2024 |
YAVUZ AYDIN (Trabzon) - Çalışma hayatları boyunca ülkemizin gelişimine büyük katkıları olan ve bu nedenle emekliliklerinde refah içinde yaşamaları gereken emeklilerimize ödenecek bayram ikramiyesi belirlenirken bütçe imkânları sonuna kadar kullanılmalıdır. Ekonominin bu denli bozulduğu, enflasyonun arttığı, döviz kurunun dengesiz bir şekilde yükseldiği bir zamanda emekli ikramiyesini sadece 1.000 TL artırma nasıl bir anlayıştır? Emeklilerimizi torunlarına mahcup hâle getirmekten ne anlıyorsunuz?
İYİ Parti olarak geçim derdiyle boğuşan emeklilerimizin daima yanında olacağımızı belirtiyor, Genel Kurulu ve yüce Türk milletini saygıyla selamlıyorum.