| Konu: | AK PARTİ GRUBU ÖNERİSİ |
| Yasama Yılı: | 2 |
| Birleşim: | 65 |
| Tarih: | 14.02.2012 |
AYŞE NUR BAHÇEKAPILI (İstanbul) - Teşekkür ederim.
Sayın Başkan, sayın milletvekilleri; yeni bir haftaya başladık bugün. Güzel bir günle başladık. 14 Şubat Sevgililer Günü'nüzü kutluyorum. Sevgi daima üstümüzde olsun diyorum, kardeşçe yaşadığımız bir dünyada sevgi tutunduğumuz bir şey olsun ve üstümüzde olsun dileklerimi tekrar ediyorum ve bu nedenle de bu hafta diliyorum ki verimli, üretken ve sevgi dolu bir çalışma haftası yaşarız diye düşünüyorum.
KADİR GÖKMEN ÖĞÜT (İstanbul) - Bugünlük mü?
AYŞE NUR BAHÇEKAPILI (Devamla) - Siz "Bugünlük mü?" diyorsunuz, biz bu hafta sevgi içinde çalışma konusundaki kararlılığımızı size göstereceğiz.
Sevgili arkadaşlarım, Danışma Kurulu bugün toplantı yapamadığından, İç Tüzük'ün 19'uncu maddesi gereğince AK PARTİ Grubunun önerisini Genel Kurulun oyuna sunma gereği hasıl oldu. Bu nedenle söz aldım grup önerimizin lehinde.
Aslında, dün diğer partilerin grup başkan vekilleriyle de sözlü olarak görüşüp bu haftanın çalışma saatleriyle ilgili ve çalışma programıyla ilgili bilgi vermiştim ama Genel Kurulun da bilgisine sunma konusunda kendimizi sorumlu hissettiğimiz için grubumuzun önerisini de bu şekilde sizlerin karşısına getirdik.
Bu hafta şöyle düşünüyoruz: 128 Sıra Sayılı Çoğaltılmış Fikir ve Sanat Eserlerini Derleme Kanunu Tasarısı'nın gündemin 3'üncü sırasına alınmasını önerdik. Çalışma saatleri olarak da, 17 Şubat 2012 Cuma günü 14.00'te başlaması, çarşamba, perşembe ve cuma günkü birleşimlerin 23.00'e kadar sürdürülmesi, bugün çalıştık, yarın yine 13.00-23.00 şeklinde çalışmalarımızı sürdürmemizi ve 128 Sıra Sayılı Çoğaltılmış Fikir ve Sanat Eserlerini Derleme Kanunu Tasarısı'nın temel kanun olarak görüşülmesi Danışma Kurulumuzun içeriğini oluşturmakta.
Ben ve grubum genel olarak Genel Kurula iyi çalışmalar dileklerimizi sunuyoruz, hepinize saygılarımızla birlikte iyi çalışmalar diliyoruz. (AK PARTİ sıralarından alkışlar)
BAŞKAN - Teşekkür ederiz Sayın Bahçekapılı.