GENEL KURUL KONUŞMASI
Konu: Osmangazi Köprüsü'nden geçişlerde uygulanan uydurma tarifelere bir an önce son verilmesi gerektiğine ilişkin açıklaması
Yasama Yılı:2
Birleşim:21
Tarih:16.11.2016

NURHAYAT ALTACA KAYIŞOĞLU (Bursa) - Teşekkür ediyorum Sayın Başkan.

Osmangazi Köprüsü'nden geçenler her gün yeni uygulamalarla tanışıyorlar. Giderken ayrı, dönerken ayrı ödenen ücretler, bir de öndeki araca çok yaklaşırsan 2 kat ödeme, aracın yükü fazlaysa uzun araç muamelesine tabii oluyor ve daha fazla ödemeler yapılıyor ve bunlarla karşılaşan yurttaşlarımızın kafası iyice karışmış durumda. Müteahhit kazansın diye uydurma tarifelerle sinekten yağ çıkarma çabaları artık halk arasında köprünün adını Deli Dumrul köprüsü olarak tescillemiştir.

Yurttaşlarımızı çileden çıkaran bu uydurma tarifelere bir an önce son verilsin diyorum, Genel Kurulu saygıyla selamlıyorum.