GENEL KURUL KONUŞMASI
Konu: Bursa Büyükşehir Belediye Başkanına halkın sesine kulak vererek birçok yanlıştan döndüğü için teşekkür ettiğine ve stada da tekrar "Atatürk" isminin verilmesini Bursa halkı adına talep ettiğine ilişkin açıklaması
Yasama Yılı:3
Birleşim:60
Tarih:15.02.2018

NURHAYAT ALTACA KAYIŞOĞLU (Bursa) - Teşekkürler.

Atamayla gelen Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı, popülizm amacıyla da olsa bizzat kendisinin de altında imzası olan birçok kararı değiştirdi. En pahalı ulaşım gideri, en pahalı su faturası ödeyen ve buna itiraz eden Bursa halkının sesine kulak verip olması gerekeni yaptı. Halkın kabul etmeyip uygulamadığı pembe vagonu kaldırdı, İznik Gölü'nü yok edecek olan duvarlar söküldü. Biz bu sorunları burada ve Bursa'da defalarca dile getirmiştik, yanlışlardan dönüldüğü için teşekkür ederiz.

Şimdi, eğer samimiyse ve Bursa halkının sesine gerçekten kulak veriyorsa, Bursalıların 500 milyon lirasını yiyen stada tekrar "Atatürk" isminin verilmesini Bursa halkı adına talep ediyorum, yapmazsa da 2019'da biz yerel seçimi alarak tekrar stada "Atatürk" adını vereceğiz.

Teşekkürler.