GENEL KURUL KONUŞMASI
Konu: Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan'ın 7 sıra sayılı Kanun Teklifi'nin tümü üzerinde İYİ PARTİ Grubu adına yaptığı konuşmasındaki bazı ifadelerine ilişkin açıklaması
Yasama Yılı:2
Birleşim:8
Tarih:17.10.2018

CAHİT ÖZKAN (Denizli) - Teşekkürler Sayın Başkan.

Sayın Hatibin, Lütfü Türkkan Grup Başkan Vekilinin konuşması hususunda ilgili yetkili makamlardan aldığım bir bilgiyi sizlerle paylaşmak istiyorum.

İYİ PARTİ Genel Başkanı Sayın Meral Akşener'le ilgili daha evvel 4 koruma verilmesi hususunda bir karar mevcuttur. Talep üzerine bu karar değiştirilmiş ve Merkez Koruma Kurulunun kararıyla 6 korumaya çıkartılmış ve aynı zamanda evinde koruma istememesine rağmen koruma kulübesiyle evinin korunması sağlanmaktadır. Aynı zamanda, diğer siyasi parti genel başkanlarının da aynı korumayla korunduğunu ifade etmek istiyorum.

Teşekkür ediyorum.