GENEL KURUL KONUŞMASI
| Konu: | Toprak Mahsulleri Ofisi Genel Müdürlüğünün oluşturulacak bölge müdürlüklerinden birinin Malatya'ya verilip verilmeyeceğini öğrenmek istediklerine ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'dan Malatya'da millî müsabaka oynanması sözünü vermesini talep ettiklerine ilişkin açıklaması |
| Yasama Yılı: | 3 |
| Birleşim: | 36 |
| Tarih: | 17.12.2019 |
MEHMET CELAL FENDOĞLU (Malatya) - Teşekkür ederim.
Dün Bakan Beyler buradaydı. Sorularımızı şifahi olarak sorduk da cevap vermediler. Ben, Cumhurbaşkanı Yardımcımız burada, kendisinden isteyeceğim.
Yeni bir teşkilat kanunuyla 12 adet bölge müdürlüğü oluşturulacak. Toprak Mahsulleri Ofisi Genel Müdürlüğünün bir bölge müdürlüğü Malatya'ya verilecek midir? Buradan bu sözü alabilir miyiz?
Yine, Gençlik ve Spor Bakanımız geçen sene bütçede burada Malatya'ya millî maç sözü vermişti. Dolayısıyla Cumhurbaşkanı Yardımcımızdan Malatya'da da bir millî maç istiyoruz.
Teşekkür ederim.