KOMİSYON KONUŞMASI

BAŞKAN - Şimdi, mesela şöyle yapalım: O kitap özellikle bu dersin uzmanı kimse Talim ve Terbiyede, bu dersin müfredatının oluşmasına katkıda bulunan uzman arkadaşları davet edelim. Onlar mesela buraya birtakım şeyleri yazmışlar, güzel başlıklar da var. Yani "Bilişim suçlarının neler olduğu, dijital paylaşımların kendisi ve başkaları üzerine etkileri. Bilişsel ve ahlaki gelişimine uygun olan dijital uyum ve içerikleri ayırt etmek." filan gibi ama bunları, buraya bu yazılanları ders içeriğinde nasıl anlatıyor, onu görmemiz lazım. Onu da ancak o kitabı hazırlayan arkadaşlar veya o kitabın redaksiyonuna Talim ve Terbiye adına nezaret eden arkadaşlar bize anlatabilirler "Şu bölümde şunu yaptık çünkü bunu amaçlıyorduk." gibi; o, bizi şey yapabilir, yol gösterici olabilir.

TALİM VE TERBİYE KURULU BAŞKAN YARDIMCISI DR. MEHMET SÜRMELİ - İlk defa katıldık Sayın Başkanım. Biz öbür toplantıya arkadaşlarımızı getirelim, alan uzmanlarımızı.

BAŞKAN - Tabii, tabii, olur inşallah. Ama kitapları bir an önce gönderin ki Ali Bey'in dediği çalışmaları, önceden biraz biz de dersimizi çalışmış olalım yani.

TALİM VE TERBİYE KURULU BAŞKAN YARDIMCISI DR. MEHMET SÜRMELİ - Tamamdır, gönderelim.