| Komisyon Adı | : | SAĞLIK, AİLE, ÇALIŞMA VE SOSYAL İŞLER KOMİSYONU |
| Konu | : | (2/4290) esas numaralı Kanun Teklifi'nin tali komisyon olarak Komisyonda görüşülme usulü hakkında görüşme |
| Dönemi | : | 27 |
| Yasama Yılı | : | 5 |
| Tarih | : | 22 .03.2022 |
HABİP EKSİK (Iğdır) - Teşekkürler Sayın Başkanım.
Şimdi, gerçekten uzun süredir toplanamadık, o açıdan ciddi anlamda tartışmamız gereken bir konu. Başka konular da var ama bu maddeleri detaylı bir şekilde tartışmamız lazım.
Bir bilgi vereyim: Sanırım, Adalet Komisyonu yarın toplanmayacak, bize öyle bildirildi.
BAŞKAN RECEP AKDAĞ - Banan üç buçukta toplanacaklarını söylediler, bir daha sorarız şimdi.
HABİP EKSİK (Iğdır) - Bizim gruptaki arkadaşlardan Filiz Hanım söyledi ama tam net bilmiyorum, arkadaşlar...
BAŞKAN RECEP AKDAĞ - Şimdi, bu arada hemen sorarız onu.
ALİ ŞEKER (İstanbul) - Komisyonlar çakıştığı için belki bir düzenleme yaptılarsa, bilmiyorum.
HABİP EKSİK (Iğdır) - Evet, öyle bir şeyden bahsedildi.
BAŞKAN RECEP AKDAĞ - Hemen sorarız onu.
HABİP EKSİK (Iğdır) - Eğer öyle bir durum varsa zaten süreci biraz daha uzun kullanabiliriz. Gerçekten ciddi anlamda bir tartışmaya ihtiyaç var ve bu düzenlemeler de eksik düzenlemeler, zaten yani ileriki safhada biz tartışmalarımızı yoğunlaştırdığımız zaman eksikliklerini de ortaya koyacağız. Amaç, bu çıkarılmaya çalışılan düzenlemenin daha iyi bir hâl alması, sorunları tamamıyla çözmesi olduğu için hepimiz bu konuda uzun bir tartışma süreci yaşanması taraftarıyız. Umarım, siz de bu konuda bize anlayış gösterirsiniz Sayın Başkanım.
Teşekkürler.