KOMİSYON KONUŞMASI
| Komisyon Adı | : | (10 / 6598, 6599, 6600, 6601, 6602, 6603, 6604, 6605) Esas Numaralı Meclis Araştırması Komisyonu |
| Konu | : | TTK Genel Müdür Yardımcısı Muharrem Kiraz ve Karadon Taşkömürü İşletme Müessesesi Müdürü Fazlı Uncu tarafından yapılan sunumlara ilişkin görüşme |
| Dönemi | : | 27 |
| Yasama Yılı | : | 6 |
| Tarih | : | 02 .11.2022 |
CEMAL ÇETİN (İstanbul) - Şimdi, bir soru sormuştum "Sizin bir kanaatimiz, Genel Müdürlük olarak bir raporunuz var mı elinizde?" diye. Henüz hazırlanmadığı anlaşılıyor.
Şimdi, esas olarak, tabii ki nihai sonuç, patlamanın olduğu yere gidip orada patlamanın nasıl olduğu tespit edilir. Dolayısıyla orada da yangınların şu anda devam ettiği anlaşılıyor. Bu yangınlar ne zaman biter ve ne zaman olay mahaline inilir ve gerçek olarak oradaki şartlar incelenir?