KOMİSYON KONUŞMASI
| Komisyon Adı | : | PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONU |
| Konu | : | 2023 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Teklifi (1/286) ve 2021 Yılı Merkezi Yönetim Kesin Hesap Kanunu Teklifi (1/285) ile Sayıştay tezkereleri a) Millî Eğitim Bakanlığı b) Yükseköğretim Kurulu c) Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı ç) Yükseköğretim Kalite Kurulu d) Üniversiteler |
| Dönemi | : | 27 |
| Yasama Yılı | : | 6 |
| Tarih | : | 03 .11.2022 |
BAŞKAN CEVDET YILMAZ - Çok teşekkür ediyorum Orhan Bey.
Yeni konuşmacımıza geçmeden bir anonsta bulunmak istiyorum. Aşağıda yemek hazırlığımız var, isteyen arada gidip yemeğini yiyebilir; aşağıda soframız açık ama bir ara ihtiyacı doğacak. Onu da şimdiden bilginize sunmak isterim.
Genel Kurulda şu anda görüşülen kanun teklifiyle ilgili olarak yeni bir madde ihdası söz konusu olabilecektir. Dolayısıyla 19:00 gibi 19:05 gibi bir ara verip ilgili vekillerimizle Genel Kurula geçeceğiz. Muhtemelen yirmi dakika, yarım saat bir aradan sonra tekrar buraya dönüp çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bu konuda sizleri şimdiden bilgilendirmiş olayım.
Ömer Fethi Gürer Bey, buyurun lütfen.