GENEL KURUL KONUŞMASI
Konu: Kayseri'de Karayolları 6'ncı Bölge Müdürlüğü bünyesinde taşeron firmada çalışan ve üç aydır maaş alamayan işçilerin mağduriyetine ve Kadir Gecesi'ne ilişkin açıklaması
Yasama Yılı:5
Birleşim:87
Tarih:27.04.2022

ÇETİN ARIK (Kayseri) - Teşekkür ederim Sayın Başkan.

Kayseri Karayolları 6'ncı Bölge Müdürlüğü bünyesinde taşeron firmada çalışan arkadaşlarımız üç aydır maaş alamıyor. Bir kardeşim "Sayın Vekilim, Karayolları taşeron firmaya ödeme yapmadığı için biz üç aydır maaş alamıyoruz, evimize ekmek götüremez olduk. Bayram geliyor, bırakın çocuklarımıza harçlık vermeyi, ilaç için 10 liramız bile yok. Ne olur, bu iktidara sesimizi duyurun." diyor.

Sevgili emekçi kardeşim, biz senin sesini duyuyoruz, milletin Meclisinden bu iktidara da duyuruyoruz ama bu iktidarın kulakları senin feryadını duymaz. Bunların kulakları yandaşın cebine akan paranın sesini duyar ama az kaldı, geliyor gelmekte olan.

Kadir Geceniz kutlu olsun.

Teşekkür ederim.