GENEL KURUL KONUŞMASI
Konu: Pençe-Kilit Operasyonu'nda yaralanan, kaldırıldığı hastanede şehit olan Uzman Çavuş Alpay Aras'a ve milletin seçimlerde nihai kararı verdiğine ilişkin açıklaması
Yasama Yılı:1
Birleşim:9
Tarih:22.06.2023

MEHMET ALİ ÇELEBİ (İzmir) - Teşekkürler Sayın Başkan.

Pençe-Kilit Operasyonu kapsamında hain PKK-PYD'yle girdiği çatışmada yaralanan ve tedavi altına alındığı hastanede şehit düşen Uzman Çavuşumuz Alpay Aras'a Allah'tan rahmet, ailesine ve milletimize başsağlığı diliyor, terörü ve destekçilerini lanetliyorum. 2015'ten bu yana 37 bin teröristi imha eden kahraman Türk ordusuna başarılar diliyorum.

Milletimiz nihai kararını seçimlerde vermiş; ordumuza kimyasal silah iftirası atanlar, bebek katiline selam çakanlar, PKK ile başlarının destek açıklamalarına sessiz kalanlar, SİHA'lara dokunacaklar, KHK'lilerin tamamını devlete dolduracaklar, tezkerelere "hayır" terör devletine "evet" diyenler, rakibi ısırıyor diye akrep besleyenler sandığa gömülmüştür; Kandil'e bahar gelmemiş, Pensilvanya fareleri ülkemize geri dönememiştir diyorum, yüce Meclisi saygıyla selamlıyorum. (AK PARTİ sıralarından alkışlar)