| Konu: | İstanbul Milletvekili Özlem Zengin'in yaptığı açıklamasındaki bazı ifadelerine ilişkin açıklaması |
| Yasama Yılı: | 2 |
| Birleşim: | 98 |
| Tarih: | 03.07.2024 |
ALİ MAHİR BAŞARIR (Mersin) - Ben uyardığı için teşekkür ediyorum.
Bizim gruptan da bir arkadaşımız kendilerine böyle itham etse ben de uyarırım ama terbiyesizlik yapma diyorum, İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar "Terbiyesiz herif!" diyor, bakın tutanaklarda var.
ÖZLEM ZENGİN (İstanbul) - Ama siz neler söylediniz. Ben şimdi ne söyleyeceğim Ali Mahir Bey, Allah rızası için ya!
ALİ MAHİR BAŞARIR (Mersin) - Yani, şimdi, çıkıp bununla ilgili konuşması doğru değil.
Ben bir kez daha söylüyorum: Olayın başlangıcı kullandığı kelimelerdir. Sayın Grup Başkan Vekili uyardıysa ben teşekkür ediyorum. Evet, nezaketsiz bir laf olduğu için bunu söyledim.
ÖZLEM ZENGİN (İstanbul) - O kadar zaten, dahası değil.
ALİ MAHİR BAŞARIR (Mersin) - Bunun da bu kadar büyümesi yanlış. Arkadaşımız buraya gelmeseydi, buraya yürümeseydi zaten bu olmayacaktı.