| Konu: | GENÇLİK VE SPOR BAKANI SUAT KILIÇ?IN, ŞAHSINA SATAŞMASI NEDENİYLE |
| Yasama Yılı: | 2 |
| Birleşim: | 32 |
| Tarih: | 09.12.2011 |
ALİ SERİNDAĞ (Gaziantep) - Sayın Başkan, Hürriyet gazetesinin pazar eki: "Şubat ortasında, haydi tam tarihi verelim 17 Şubat günü, Özgener ile Aziz Yıldırım'ın telefon konuşması soruşturmaya vites attırdı, farklı boyuta taşıdı. Açık söyleyelim Aziz Yıldırım kolay lokma değildi.
Hedefte Türkiye'nin en geniş taraftar kitlesine sahip kulübü de olunca İstanbul Emniyeti, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı bilgilendirme ihtiyacı hissetti.
Yoğun bir günün sonunda İstanbul'daki programı nedeniyle Haliç Kongre Merkezinde bulunan Başbakana bizzat Başmüdür Vali Hüseyin Çapkın dosyayı sundu." Gazeteci soruyor "Çok sayıda kaynağa defalarca sordum, aynı yanıtı aldım. Başbakana bilgi, operasyonun sosyal ve toplumsal olası sonuçları göz önüne alınarak verildi. Tek bir kez görüşüldü, bir daha gidilmedi."
Teşekkür ediyorum.
BAŞKAN - Teşekkür ederim.
Zapta geçti efendim.