GENEL KURUL KONUŞMASI
Konu: 28’inci Dönemin Üçüncü Yasama Yılına, 1 Ekimde başlayacak yeni yasama yılına ve Meclis çalışmalarında yoğun emek sarf eden personele çok teşekkür ettiğine ilişkin konuşması
Yasama Yılı:3
Birleşim:113
Tarih:20.07.2025

BAŞKAN - Sayın milletvekilleri, 28'inci Yasama Döneminin Üçüncü Yasama Yılının sonuna gelmiş bulunuyoruz. Bu Meclis, bugün gerçekleştirdiğimiz toplantıyla birlikte 113 birleşimi tamamladı. Bu süreçte Meclis Başkanının, Başkanlık Divanının bütün üyelerinin, Sayın Grup Başkan Vekillerinin, milletvekillerinin, idari personelin ve emekçilerimizin yoğun çalışmaları, emekleri oldu; kendilerine yürekten teşekkür ediyorum.

Bildiğiniz gibi, Parlamento, Anayasa ve İç Tüzük gereği 1 Ekime kadar tatile giriyor. 1 Ekimde, yeni dönemde çalışmalara başlayacağız. Umut ediyorum ki yeni dönemden önce milletvekili arkadaşlarımız seçim bölgelerinde yoğun ve başarılı bir çalışma gerçekleştirecekler; aynı şekilde, aileleriyle bir arada sağlıklı bir dönem geçirecekler ve yeni enerji toplayarak çok daha nitelikli, Parlamentomuzun saygınlığına saygınlık katacak bir dönemi geçireceklerini umut ediyorum.

Bu arada, Meclis çalışmalarında bizlere destek olan, sabahlara kadar bizimle birlikte mesai tüketen, yoğun emek sarf eden idari personelimize, emekçilerimize çok teşekkür ediyorum. Bilinsin ki onların Parlamento çalışmalarında çok büyük emeği var.

Bu düşüncelerle Genel Kurulu saygıyla selamlıyor ve bundan sonraki süreçte hep birlikte daha başarılı çalışmalar yapacağımıza yürekten inanıyorum. (Alkışlar)