| Konu: | TAPU KANUNU VE KADASTRO KANUNUNDA DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA İLİŞKİN KANUN TASARI VE TEKLİFİ |
| Yasama Yılı: | 2 |
| Birleşim: | 101 |
| Tarih: | 02.05.2012 |
AYTUĞ ATICI (Mersin) - Teşekkür ederim Sayın Başkan.
Sayın Bakan, milletin gözünün içine baka baka memleketi satıyorsunuz. Biz "Bunlar memleketi satar." demiştik; hayaldi gerçek oldu!
Şimdi, kalkmışsınız, buradaki konuşmalarınızla çeşitli bahaneler uyduruyorsunuz. Bu bahanelerle de memleketi satmadığınızı söylüyorsunuz. Açıkça, bu memleketi sattığınızı buradan haykırıyorum ve bunu kınıyorum.
İkinci konu: Sürekli Türkiye'nin her yerinden haberler geliyor. Sütten zehirlenen çocuk sayısı binleri geçti. Sadece Adana'da binin üzerinde. Millî Eğitim Bakanı çıkmış, alerjiden bahsediyor.
Şimdi, bu kadar cehalet ancak tahsille mümkün olur. Bu ülkenin bir Sağlık Bakanı yok mu? Binlerce çocuk sütten zehirlendi, kırılıyor; Bakanın bir tek açıklaması yok.
Sağlığa bakışınız bu mudur? Sizin sağlık sorumluluğunuz bu mudur Allah aşkına?
BAŞKAN - Teşekkürler Sayın Atıcı.