| Konu: | Türkiye Cumhuriyeti devletini kimsenin yıkamayacağına ve Afyonkarahisar'ın Güney beldesinde seçimi kazanan Cumhur İttifakı'nı tebrik ettiğine ilişkin açıklaması |
| Yasama Yılı: | 4 |
| Birleşim: | 88 |
| Tarih: | 08.06.2021 |
SEMİHA EKİNCİ (Sivas) - Teşekkür ediyorum Kıymetli Başkan.
Soyadı Şık, kendisi bebek katili terör örgütü PKK'nın aday gösterdiği, dibine kadar kire, pisliğe bulaşmış ve PKK'yı meşru gören bir şahsiyet, çıkmış bir yerde "Devlet katil, devleti yıkmamız lazım." diye bir söz israfında bulunmuştur. Türkiye Cumhuriyeti devletini yıkmaya, değil senin gücün, senin arkanda duranların, destekleyenlerin dahi gücü yetmedi, yetmeyecek de. 15 Temmuz hain darbe girişiminde tüm dünya da gördü ki bu devleti kimse yıkamaz, yıkmaya kalkışanlara tarihte de görebileceğimiz üzere en güzel dersler verilmiştir.
Milletimizin teveccühüyle, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde, birlik ve beraberlik içerisinde 2023'e yürüyoruz; bunun son örneği de Afyonkarahisar'ın Güney beldesinde görüldü. Ben burada Güney beldesi Cumhur İttifakı'nı da tebrik ediyor, yüce Meclisi saygıyla selamlıyorum.