| Komisyon Adı | : | (10 / 518) Esas Numaralı Meclis Araştırma Komisyonu |
| Konu | : | ETİ Teknoloji ve Ürün Geliştirme Grup Başkanı Dr. Ahmet Görgülü'nün, glütensiz ürünün üretiminden tüketiciye ulaşana kadar olan aşamalardaki sorunlar ve çözüm önerileri, toplum ve doktor farkındalığını artırmak için yaptıkları çalışmalar hakkında sunumu |
| Dönemi | : | 26 |
| Yasama Yılı | : | 3 |
| Tarih | : | 23 .11.2017 |
CELİL GÖÇER (Tokat) - ETİ'ye katılımından ve sunumundan ötürü teşekkür ediyorum. ETİ, tabii, her Türk ailesi için aileden biri aslında. Böyle küçük bir grubumuz için de gösterdiği duyarlılık takdire şayan. Başarı, tabii, teferruatta gizlidir.
Ahmet Bey, bir makaleden bahsettiniz, sürekli glütene maruziyetten dolayı oluşan birtakım komplikasyonlarla ilgili. Bu makaleyle ilgili bilgi verir misiniz? Yanınızda mı? Merak ettim doğrusu.
ETİ TEKNOLOJİ VE ÜRÜN GELİŞTİRME GRUP BAŞKANI DR. AHMET GÖRGÜLÜ - Gönderebilirim, akşam baktım ben ona, bir İtalyan hatta...
CELİL GÖÇER (Tokat) - Sağlıklı bireyler için bahsediyorsunuz değil mi sürekli glütene maruziyet?
ETİ TEKNOLOJİ VE ÜRÜN GELİŞTİRME GRUP BAŞKANI DR. AHMET GÖRGÜLÜ - Evet, evet.
CELİL GÖÇER (Tokat) - Yani çok önemli bir ayrıntı bu çünkü, hani, bütün çalışmaları, projeksiyonları değiştirecek bir çalışma. Merak ettik, onu öğrenmek isteriz.
ETİ TEKNOLOJİ VE ÜRÜN GELİŞTİRME GRUP BAŞKANI DR. AHMET GÖRGÜLÜ - Tamam, size ulaştırabilirim. Ben akşam baktım ona, İtalyan 2-3 tane hocanın yazdığı bir makale.
CELİL GÖÇER (Tokat) - Teşekkür ederim.