KOMİSYON KONUŞMASI

Şimdi, arkadaşlar, öncelikle bizim uzman arkadaşlarımızla doktor arkadaşlarımız, bir sayın hocamla irtibatlı bir de Aylin Hanım'la irtibatlı olarak, biz yeni bir model önerelim. Hatta hocamız desin ki ben şunu da yapmak istiyordum aslında ama yapamadım imkânlarım ölçüsünden desin, onun da en ideali biz çözüm önerilerimizde bir proje olarak önerelim bir kere. Bizim en eksiğimiz buydu.

Ben gerçekten Aylin Hanım'a çok teşekkür ediyorum. Aslında bunun için biz bir Isparta planlamıştık beraber ama ikimizin de o gün bir şeyi çıktı, programı bir türlü uyduramadık. Dolayısıyla Isparta'ya gelemedik ama hocamı buraya davet ettik. Çok teşekkürler Hocam. Isparta'ya gitseydik, örneğin şu gölü görecektik, lavantayı görecektik, gülü görecektik, Davraz'ı görecektik. Bunu da kaçırdık bu arada. Suçlusu ikimiziz. Yani bunu da bilin.

HÜSEYİN AVNİ AKSOY (Karabük) - Gidebiliriz.

BAŞKAN - Evet, gene gidelim.

Çok teşekkür ediyoruz Hocam. Bizim arkadaşlarla beraber sizinle de irtibat kursunlar. Mesut Bey, siz telefonu alıyorsunuz. Güzel bir modeli inşallah oraya önerelim.

Çok teşekkür ediyorum.