KOMİSYON KONUŞMASI
| Komisyon Adı | : | DIŞİŞLERİ KOMİSYONU |
| Konu | : | Karayolu İşaretleri ve Sinyalleri Sözleşmesi, Karayolu İşaretleri ve Sinyalleri Sözleşmesine Ek Avrupa Anlaşması ve Karayolu İşaretleri ve Sinyalleri Sözleşmesine Ek Avrupa Anlaşmasına Ek Karayolu Yatay İşaretleme Protokolüne Katılmamızın Onaylanmasının Uygun Bulunduğuna Dair Kanun Teklifi (2/3178) |
| Dönemi | : | 27 |
| Yasama Yılı | : | 4 |
| Tarih | : | 02 .06.2021 |
AHMET KAMİL EROZAN (Bursa) - Sayın Bakan Yardımcısı, değerli komisyon üyeleri; verilen bilgiler için teşekkür ederim tabii.
Bunu ben, bir anlamda, başka uyum çalışmalarına benzer şekilde, bu sektördeki bir uyum çalışması olarak görüyor olmakla birlikte sözleşmenin elli üç sene evvel, anlaşmanın elli sene evvel, protokolün kırk sekiz sene evvel imzalanmış olmasını dikkate aldığımda, yarım asır niye bekledik sorusunu sormak istiyorum.
Teşekkür ediyorum.