| Komisyon Adı | : | PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONU |
| Konu | : | Komisyon Başkanı Cevdet Yılmaz'ın, tüm öğretmenlerin Öğretmenler Günü'nü kutladığına, eski İçişleri Bakanı Hasan Fehmi Güneş'in vefatına ve cenaze töreni için toplantıya ara vereceğine ilişkin açıklaması |
| Dönemi | : | 27 |
| Yasama Yılı | : | 5 |
| Tarih | : | 24 .11.2021 |
BAŞKAN CEVDET YILMAZ - Değerli arkadaşlar, sunuma geçmeden önce bir iki hususu paylaşmak isterim. Birincisi, bugün, 24 Kasım Öğretmenler Günü. Başta öğretmenlerim olmak üzere tüm öğretmenlerin Öğretmenler Günü'nü tebrik ediyorum. Ne mutlu insanlara öğretenlere, hepsini buradan saygıyla selamlıyorum.
Diğer taraftan, bugün, Meclisimizde bir cenaze töreni yapılacaktır. Cumhuriyet Halk Partisinden eski Milletvekili ve İçişleri Bakanlığı yapmış olan Hasan Fehmi Güneş Bey'in vefatını üzüntüyle öğrendik. Kendisine Allah'tan rahmet diliyorum, Cumhuriyet Halk Partisi başta olmak üzere tüm Meclisimizin başı sağ olsun diyorum. Saat 11.00'e doğru bir ara verip isteyenlerin törene katılmasına imkân sağlayacağız.
Şimdi, sunumlarını yapmak üzere Sayın Bakana söz vereceğim ama usul hakkında bir söz talebi var.
Sayın Paylan, buyurun lütfen.