| Komisyon Adı | : | KAMU İKTİSADİ TEŞEBBÜSLERİ KOMİSYONU |
| Konu | : | PTT AŞ'nin 2019 ve 2020 yıllarına ait bilanço ve netice hesaplarının görüşmelerinde çıkan tartışma hakkında görüşme |
| Dönemi | : | 27 |
| Yasama Yılı | : | 5 |
| Tarih | : | 17 .05.2022 |
BEDRİ YAŞAR (Samsun) - Teşekkür ediyorum Başkanım.
Tabii, dört yıldır beraber çalışıyoruz. Zaman zaman... Burada belli konularda hepimizin belli hassasiyetleri var; sizlerin de var, bizlerin de var ama böyle, bu olayların yaşanmasını kelimelerle ifade etmekte bile zorlanıyoruz yani doğru bulmadığımızı, bu Komisyona yakışmadığını ben bir daha buradan ifade ediyorum. Burası kimsenin kimseye öyle meydan okuyabileceği bir yer değil, neticede kamu adına görev yapıyoruz burada ve belli bir düzen ve disiplin içerisinde yapıyoruz. Çoğunu oy birliğiyle aldığımız kararlar var, oy birliğiyle gönderdiğimiz kararlar var. Tabii, burada hepimiz kamu adına görev yaparken yani o kadar bariz yolsuzluklar, bariz olaylar olunca bazen arkadaşlarımızın otomatikman tonu yükseliyor, belki oradan ama ben kesinlikle burada bir art niyet olduğunu düşünmüyorum çünkü dört yıldır burada beraber görev yapıyoruz buradan kol kola girip kol kola çıkıyoruz. Ben ümit ediyorum ki bundan sonra da olmaz.
Bir defa, her şeyden önce, sevgide serbestlik olsa bile saygıda mecburiyet vardır yani herkesin birbirine saygı göstermesi konusunda en ufak bir tereddüt yok diyorum.
Lafı fazla uzatmadan teşekkür ediyorum, sağ olun.