KOMİSYON KONUŞMASI
| Komisyon Adı | : | PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONU |
| Konu | : | 2026 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Teklifi (1/280) ve 2024 Yılı Merkezi Yönetim Kesin Hesap Kanunu Teklifi (1/279) ile Sayıştay tezkereleri |
| Dönemi | : | 28 |
| Yasama Yılı | : | 4 |
| Tarih | : | 05 .11.2025 |
REŞAT KARAGÖZ (Amasya) - Sayın Bakan, İsrail Müteahhitleri Birliği Ocak-Temmuz 2025 arasında Türkiye'den 567 milyon dolarlık ithalat yaptıklarını açıkladı. Kıbrıs üzerinden belge değişikliğiyle ticaretin devam ettiği iddiaları var; Türkiye'nin İsrail'le ticareti hâlâ devam ediyor mu?
Pandemi döneminde kendi bakanlığına dezenfektan satan mevkidaşınıza neden hiçbir cezai işlem uygulanmadı? Bakanlığınızda ceza verme kriterleri arasında yandaş olup olmamak gibi bir ayrım var mı?
KOBİ'lere verilen desteklerin Anadolu'daki üreticiye ulaşacağına dair elinizde somut bir plan var mı?
Teşekkür ediyorum.