MİLLETVEKİLİNİN İMZASININ BULUNDUĞU MECLİS ARAŞTIRMASI ÖNERGELERİ
Alim TUNÇ
Uşak - AK Parti
Dönem Taksim/ Esas No Tarihi Önergenin Başlığı ve Özeti
26 10/125 24.03.2016 Çanakkale Milletvekili Bülent TURAN ve 56 Milletvekilinin, başta cinsel istismar olmak üzere çocuklara yönelik her türlü istismar olaylarının araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis Araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
26 10/1452 01.12.2016 İstanbul Milletvekili Mehmet MUŞ ve 123 Milletvekilinin, 29 Kasım 2016 tarihinde Adana'da bir kız öğrenci yurdunda meydana gelen yangının tüm boyutlarıyla araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis Araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
26 10/2746 04.04.2018 Kayseri Milletvekili İsmail Tamer ve 37 Milletvekilinin, kanser teşhis ve tedavi süreçlerinin daha ekonomik bir şekilde yerine getirilmesi ve sağlık personelinin daha etkin bir şekilde istihdamının sağlanması için alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi