MİLLETVEKİLİNİN İMZASININ BULUNDUĞU MECLİS ARAŞTIRMASI ÖNERGELERİ
İdris ŞAHİN
Çankırı - AK Parti
Dönem Taksim/ Esas No Tarihi Önergenin Başlığı ve Özeti
24 10/577 03.04.2013 AK Parti Grup Başkanvekilleri Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal, Giresun Milletvekili Nurettin CANİKLİ, Kayseri Milletvekili Mustafa ELİTAŞ, İstanbul Milletvekili Ayşenur Bahçekapılı, Adıyaman Milletvekili Ahmet AYDIN ve 187 Milletvekilinin, terör sorununun çözümüne yönelik sürecin bütün boyutlarıyla değerlendirilmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/237 04.04.2012 AK Parti Grubu adına Grup Başkanvekilleri Giresun Milletvekili Nurettin CANİKLİ, Kayseri Milletvekili Mustafa ELİTAŞ, İstanbul Milletvekili Ayşe Nur Bahçekapılı, Adıyaman Milletvekili Ahmet AYDIN, Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal ve 120 Milletvekilinin, darbeler ve muhtıraların toplumsal, siyasal, ekonomik ve hukuki alanlardaki etkilerinin araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi
24 10/1104 07.11.2014 Adıyaman Milletvekili Mehmet ERDOĞAN ve 23 Milletvekilinin, mevsimlik tarım işçilerinin çalışma koşulları ve bu konudaki tüm sorunlarının araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/753 28.02.2013 İstanbul Milletvekili Osman Aşkın Bak ve 104 Milletvekilinin, Türk sporunda yaşanan doping sorununun araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/473 16.01.2013 AK Parti Grubu adına Grup Başkanvekilleri Giresun Milletvekili Nurettin CANİKLİ, Kayseri Milletvekili Mustafa ELİTAŞ, İstanbul Milletvekili Ayşe Nur Bahçekapılı, Adıyaman Milletvekili Ahmet AYDIN, Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal ve 135 Milletvekilinin, yasadışı telefon ve ortam dinleme iddialarının araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis Araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/156 28.11.2011 Ankara Milletvekili Cevdet Erdöl ve 20 Milletvekilinin, çocuk ve gençlerin internet ve diğer bilgi-iletişim teknolojilerini kullanırken karşı karşıya kaldıkları risklerin araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/939 16.05.2014 Aksaray Milletvekili Ali Rıza Alaboyun ve 56 Milletvekilinin, 13 Mayıs 2104 tarihinde Manisa'nın Soma İlçesindeki Soma Linyitleri İşletmesine ait ve özel sektörce işletilen maden sahasında meydana gelen kazanın tüm boyutlarıyla araştırılması amacıyla bir Meclis Araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/ 27.06.2013 AK Parti Grubu adına Grup Başkanvekilleri Giresun Milletvekili Nurettin CANİKLİ, Kayseri Milletvekili Mustafa ELİTAŞ, İstanbul Milletvekili Ayşe Nur Bahçekapılı, Adıyaman Milletvekili Ahmet AYDIN, Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal ve 146 Milletvekilinin, 27 Mayıs 2013 tarihinde Taksim Gezi Parkında başlayan ve kamu düzenini bozucu bir nitelik kazanan olayların tüm boyutlarıyla araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.