MİLLETVEKİLİNİN İMZASININ BULUNDUĞU MECLİS ARAŞTIRMASI ÖNERGELERİ
Abdullah Nejat KOÇER
Gaziantep - AK Parti
Dönem Taksim/ Esas No Tarihi Önergenin Başlığı ve Özeti
26 10/125 24.03.2016 Çanakkale Milletvekili Bülent TURAN ve 56 Milletvekilinin, başta cinsel istismar olmak üzere çocuklara yönelik her türlü istismar olaylarının araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis Araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
26 10/6 23.11.2015 Kayseri Milletvekili İsmail Tamer ve 27 Milletvekilinin, istilacı yabancı türlerin çevresel, ekonomik ve sağlık alanlarındaki olumsuz etkilerinin araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis Araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
26 10/19 23.11.2015 Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can ve 30 Milletvekilinin, ülkemizdeki korunan alanların etkin yönetimi ve sürdürülebilirliği yollarının araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis Araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
26 10/1980 25.07.2017 Sakarya Milletvekili Mustafa İSEN ve 20 Milletvekilinin, Yurt dışına kaçırılan kültürel varlıklarımızın tespiti ve yurda iadesi araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis Araştırması açılmasına ilişkin önergesi.