MİLLETVEKİLİNİN İMZASININ BULUNDUĞU MECLİS ARAŞTIRMASI ÖNERGELERİ
Hasan KARAL
Rize - AK Parti
Dönem Taksim/ Esas No Tarihi Önergenin Başlığı ve Özeti
24 10/577 03.04.2013 AK Parti Grup Başkanvekilleri Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal, Giresun Milletvekili Nurettin CANİKLİ, Kayseri Milletvekili Mustafa ELİTAŞ, İstanbul Milletvekili Ayşenur Bahçekapılı, Adıyaman Milletvekili Ahmet AYDIN ve 187 Milletvekilinin, terör sorununun çözümüne yönelik sürecin bütün boyutlarıyla değerlendirilmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/237 04.04.2012 AK Parti Grubu adına Grup Başkanvekilleri Giresun Milletvekili Nurettin CANİKLİ, Kayseri Milletvekili Mustafa ELİTAŞ, İstanbul Milletvekili Ayşe Nur Bahçekapılı, Adıyaman Milletvekili Ahmet AYDIN, Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal ve 120 Milletvekilinin, darbeler ve muhtıraların toplumsal, siyasal, ekonomik ve hukuki alanlardaki etkilerinin araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi
24 10/753 28.02.2013 İstanbul Milletvekili Osman Aşkın Bak ve 104 Milletvekilinin, Türk sporunda yaşanan doping sorununun araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/1148 25.11.2014 Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç ve 26 Milletvekilinin, kadına karşı şiddetin önlenmesine yönelik yürütülen hizmetlerin uygulamalarının değerlendirilmesi, eksikliklerin tespit edilmesi için konunun araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/473 16.01.2013 AK Parti Grubu adına Grup Başkanvekilleri Giresun Milletvekili Nurettin CANİKLİ, Kayseri Milletvekili Mustafa ELİTAŞ, İstanbul Milletvekili Ayşe Nur Bahçekapılı, Adıyaman Milletvekili Ahmet AYDIN, Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal ve 135 Milletvekilinin, yasadışı telefon ve ortam dinleme iddialarının araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis Araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/ 27.06.2013 AK Parti Grubu adına Grup Başkanvekilleri Giresun Milletvekili Nurettin CANİKLİ, Kayseri Milletvekili Mustafa ELİTAŞ, İstanbul Milletvekili Ayşe Nur Bahçekapılı, Adıyaman Milletvekili Ahmet AYDIN, Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal ve 146 Milletvekilinin, 27 Mayıs 2013 tarihinde Taksim Gezi Parkında başlayan ve kamu düzenini bozucu bir nitelik kazanan olayların tüm boyutlarıyla araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/ 01.09.2014 Muğla Milletvekili Yüksel Özden ve 45 Milletvekilinin, Bafa Gölünün kirliliğine sebep olan faktörlerin neler olduğunu, bu konuda mevzuatta herhangi bir eksiklik olup olmadığı ve yaşanan kirlilik sorununun çözümü amacıyla gereken yasal, idari ve diğer önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis Araştırması açılmasına ilişkin önergesi.
24 10/ 12.03.2013 Malatya Milletvekili Mustafa Şahin ve 82 Milletvekilinin, Doğu Anadolu Bölgesindeki maden kaynaklarının durumunun tespiti ve değerlendirilmesi konularının araştırılması amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi.